PALVELUT

jussi02.jpg

Tarjoan laadukkaita ja yksilöllisiä fysioterapia- ja hierontapalveluita ammattitaidolla ja kokemuksella.

 

Palvelut toteutan asiakkaan 

tarpeita ja toiveita kuunnellen ja kunnioittaen. 

"

Fysioterapia

Fysioterapiapalveluihini kuuluvat fysioterapeuttinen tutkiminen ja ohjaus yhdessä manuaalisen terapian ja fysioterapeuttisen harjoittelun kanssa. Annan tarvittaessa myös kotiharjoitteita. Fysioterapia suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa vastaamaan asiakkaan tarpeita ja toiveita. Minulla on käytössäni myös ultraääni- ja TENS-laitteet.

Kinesioteippaus

Kinesioteippausta käytetään fysioterapian osana tai itsenäisenä hoitona mm. tuki- ja liikuntaelimistön kiputiloihin, tukemaan asennonhallintaa ja ohjaamaan nivelten liikettä haluttuun suuntaan (yli- ja aliliikkuvuusongelmat) sekä vilkastuttamaan lymfanestekiertoa (turvotuksen hoito).

Kehonhuollon ohjaus

Annan yksilö- ja ryhmäohjausta kehonhuoltoon ja palautumiseen liittyvissä asioissa. Olen erikoistunut tanssijoiden kehonhuoltoon ja palautumiseen ja olen Dance Health Finland ry:n jäsen.

Hieronta

Teen klassista hierontaa asiakkaan toiveiden mukaan. Käytän hierontaan vain hajusteettomia ja allergisoimattomia hierontaöljyjä ja -rasvoja.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja tehostaa siten palautumista tai valmistaa kehoa suoritukseen. Urheiluhieronnassa huomioin lajin ja harjoitusvaiheen vaatimukset asiakkaan lihaksistoon tekemällä hieronnan palauttavana tai valmistavana. 

Purentalihashieronta

Kärsitkö aamuisin päänsärystä? Puretko öisin hampaitasi yhteen? Naksuuko leukanivelesi? Stressi voi aiheuttaa purentalihasten kireyttä, mikä saa aikaan edellä mainittuja oireita. Usein kireisiin purentalihaksiin liittyy myös  niska- ja hartiaseudun kivut. Purentalihashieronta soveltuu hyvin myös puhujille ja laulajille, joiden purentalihakset ovat kovassa rasituksessa.

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronnassa yhdistyvät hieronnan ja lämmön rentouttava ja stressiä poistava yhteisvaikutus. Hieronnassa käytetään lämmitettyjä, luonnon sileäksi muovaamia basalttikiviä yhdessä öljyn kanssa.

Yrityskäynnit

Tulen sovittuna ajankohtana yritykseenne ja hieron ennaltasovitun listan mukaan 30-90 min per. asiakas. Asiakkaita voin hieroa päivässä 4-10 ja voin käydä yrityksessänne 1-4 krt/kk. Tarvitsen vain suojaisan ja rauhallisen paikan, jossa asiakas saa rauhassa pukeutua, riisuuntua sekä tietenkin rentoutua. Asiakkaan ei tarvitse huolehtia pyyhkeistä, sillä hieroja tuo itse mukanaan kaiken tarvittavan. Maksun voi suorittaa joko työntekijä itse tai yritys. Maksaa voi joko käteisellä tai laskulla, jonka saa hieronnan jälkeen mukaan.

Lahjakortit

Lahjaideana tarjolla on myös lahjakortteja. Lahjakortteihin voit sisällyttää esim. kolmen hoitokerran sarjan tai rentouttavan kuumakivihieronnan, jonka saaja voi käyttää haluamanaan ajankohtana.