Ajanvaraukset

Minut tavoittaa parhaiten soittamalla ja tekstiviestillä. Jos en ehdi heti vastata soitan pikimmiten takaisin. Normaalit toimipisteelläni suoritettavat ajanvaraukset voit tehdä alla olevasta varauspainikkeesta (vaatii kirjautumisen). Kiireettömissä tapauksissa voit ottaa minuun yhteyttä myös sähköpostilla.

Kysy myös yrityskäyntejä

Tulen sovittuna ajankohtana yritykseenne ja hieron ennaltasovitun listan mukaan 30-90 min per. asiakas. Asiakkaita voin hieroa päivässä 4-10 ja voin käydä yrityksessänne 1-4krt/kk. Tarvitsen vain suojaisan ja rauhallisen paikan, jossa asiakas saa rauhassa pukeutua, riisuuntua sekä tietenkin rentoutua. Asiakkaan ei tarvitse huolehtia pyyhkeistä, sillä hieroja tuo itse mukanaan kaiken tarvittavan. Maksun voi suorittaa joko työntekijä itse tai yritys. Maksaa voi joko käteisellä tai laskulla, jonka saa hieronnan jälkeen mukaan.

Tarjolla myös lahjakortteja

Lahjaideana tarjolla on myös lahjakortteja. Lahjakortteihin voit sisällyttää esim. kolmen hoitokerran sarjan tai rentouttavan kuumakivihieronnan, jonka saaja voi käyttää haluamanaan ajankohtana.

Fysioterapeutti

Jussi Ervasti

Ma -  Pe              09:00 - 18:00
La - Su                 Suljettu

Puhelin              044-2107210

Email                  jussi.fysio@gmail.com

Y-Tunnus           2215420-3

Tietosuojasta

  • Facebook Social Icon

© 2018 Tmi Jussi Ervasti.